Amb el test de sensibilitat alimentària analitzem més de 200 aliments habituals a la mediterrània
En la Unitat d'Al·lèrgia es determinen paràmetres com la IgE total, la proteïna catiònica d'eosinòfils, la triptasa i la histamina que ens ajuden en el diagnòstic de la patologia al.lèrgica.
Identifiquem els possibles al·lèrgens responsables de la patologia al·lèrgica estudiant la presència o absència d’IgE específica enfront d'una àmplia bateria d'al·lèrgens respiratoris, al·lèrgens alimentaris, alguns al·lèrgens ocupacionals, al·lèrgens medicamentosos, verins d'insectes i al·lèrgens recombinants.
Ajudem als especialistes en el monitoratge de pacients sotmesos a teràpia hiposensibilitzant.
També disposem del test d’intolerància alimentària per millorar la qualitat de vida de pacients amb trastorns gastrointestinals i altres patologies associades.
Amb el test de sensibilitat alimentària analitzem més de 200 aliments habituals a la mediterrània
Canviem de local però ens quedem al c. Juli Garreta
La nostra prioritat és la salut de les persones