CAT / CAST

Utilitzem els marcadors per diagnosticar patologies relacionades amb l’endocrinologia, l’oncologia i poder fer diagnòstics prenatals.


Hormones Marcadors Tumorales

Proporcionem una eina fiable que facilita el diagnòstic de patologies relacionades amb les àrees d’endocrinologia, oncologia i el diagnòstic prenatal.


Patologies endocrines

Realitzem paràmetres sèrics, plasmàtics, urinaris i salivals que permeten conèixer el funcionament de les glàndules endocrines i els eixos hormonals.


Oncologia

Determinem marcadors tumorals que, juntament amb altres paràmetres, permeten diagnosticar, caracteritzar, tractar i seguir l’evolució del pacient.


Diagnòstic Prenatal

Determinem marcadors bioquímics i ecogràfics que permeten establir el risc d’embaràs afectat de cromosomopaties en el primer trimestre i de cromosomopaties i defectes del tub neural en el segon trimestre.

Les determinacions de vitamina B6. B12 i derivats de la vitamina D, entre d’altres paràmetres, ens ajuden a diagnosticar anèmies, osteomalàcies, insuficiència renal crònica o hiperparatiroïdisme.

NOTÍCIES

Col·laboració amb GoodGut

La nostra prioritat és la salut de les persones

  • 23 Novembre 2023

La biotecnològica GoodGut promou millores en les malalties digestives

L'empresa biològica Hipra organitza la primera jornada de microbiota aplicada amb el suport de la Xarxa d'Innovació a Salut

  • 23 Octubre 2023

15a Gala Fòrum Carlemany 2021

Encarregats de realitzar els tests d'antígens de l'acte.

  • 29 Juliol 2021