Amb el test de sensibilitat alimentària analitzem més de 200 aliments habituals a la mediterrània
Identifiquem de forma ràpida els agents causants de les infeccions a partir de tècniques com la detecció d’antígens, tincions o visualització directa.
Coneixem la sensibilitat o resistència dels agents antimicrobians a partir del cultiu i identificació del germen. Aquest procediment, conjuntament amb l’antibiograma ens permeten aconseguir el tractament més apropiat i assolir un major èxit terapèutic.
Paral·lelament, també podem fer el control microbiològic de les àrees hospitalàries i aïllar els gèrmens patògens en manipuladors d’aliments. Podem assessorar pacients, metges i entitats hospitalàries en aspectes clínics o epidemiològics de la seva competència.
Les principals àrees d’actuació d’aquest departament engloben la bacteriologia, les micobactèries, la micologia, la parasitologia i el control d’esterilitat d’espais i equipament hospitalari (quiròfans, hemodiàlisi, etc.)
Amb el test de sensibilitat alimentària analitzem més de 200 aliments habituals a la mediterrània
Canviem de local però ens quedem al c. Juli Garreta
La nostra prioritat és la salut de les persones