CAT / CAST

Diagnosticamos enfermedades infecciosas a partir de la detección del agente causante, obtenido a partir de muestras biológicas. También podemos controlar la esterilidad de los espacios.


Microbiologia, Virologia i Micologia

Identifiquem de forma ràpida els agents causants de les infeccions a partir de tècniques com la detecció d’antígens, tincions o visualització directa.

Coneixem la sensibilitat o resistència dels agents antimicrobians a partir del cultiu i identificació del germen. Aquest procediment, conjuntament amb l’antibiograma ens permeten aconseguir el tractament més apropiat i assolir un major èxit terapèutic.

Paral·lelament, també podem fer el control microbiològic de les àrees hospitalàries i aïllar els gèrmens patògens en manipuladors d’aliments. Podem assessorar pacients, metges i entitats hospitalàries en aspectes clínics o epidemiològics de la seva competència.

Les principals àrees d’actuació d’aquest departament engloben la bacteriologia, les micobactèries, la micologia, la parasitologia i el control d’esterilitat d’espais i equipament hospitalari (quiròfans, hemodiàlisi, etc.)

NOTÍCIES

15a Gala Fòrum Carlemany 2021

Encarregats de realitzar els tests d'antígens de l'acte.

  • 29 Juliol 2021

Festival Castell Peralada 2021

Encarregats de donar cobertura al Festival Castell de Peralada

  • 15 Juliol 2021

Auditori de Girona

Donem cobertura a l'Auditori de Girona

  • 28 Juny 2021